tala fou

Mai le Gaosiaina i le Gaosiga Atamai -JINGWEI MACHINE MAKING

O le fale gaosi oloa o se lagolago taua mo le fausiaina o le atinaʻeina o taulaga ma se fesoʻotaʻiga autu i le fausiaina o se faiga faʻaonaponei o le tamaoaiga. I le taimi nei, o loʻo faʻatinoina e le Itumalo o Wuhou le fuafuaga o le faʻamalosia o Chengdu e ala i le gaosiga, e taulaʻi i le fausiaina o se "tasi axis, tolu eria" taulaga. mamanu atinae alamanuia ma Zhiyuan Avenue e pei o le axis, fesootai Yuehu Saienisi ma Tekinolosi City, Western Zhigu ma Taiping Temple.Recently, le tusitala asiasi 58 Wuke 1ST Auala, Wuhou Itumalo e asiasi i sui o le taulaga pisinisi pisinisi i Wuhou, o le CHENGDU JINGWEI MACHINE. MAKING CO.,LTD, ua ta'ua mulimuli ane o le JINGWEI MACHINE MAKING.

Falegaosimea masini afifi

JINGWEI MACHINE MAKING na fa'atūina i le 1996 ma e na'o le tasi lava le fa'ato'aga fale gaosi oloa i le itu i saute sisifo e atia'e, gaosia ma fa'atau atu.masini afifi ato atoa, masini fa'apipi'i ato na mua'i faia, faiga fa'akomepiuta, fa'ataga taga, fa'amea fa'asoa ma isi.

JINGWEI MACHINE MAKING e faʻavae i luga o le gaosiga o vaega ma faʻapipiʻi i le ala o le tuʻufaʻatasia o folasaga, absorption, ma atinaʻe tutoatasi.Ua atiaʻe mea faʻaautomatika e tuʻufaʻatasia masini, mea tau eletise, CNC, ma AI, faʻataunuʻuina atoa o masini faʻapipiʻi ma aumaia faʻapipiʻi tekonolosi i le tele o alamanuia e pei o meaʻai, vailaʻau i aso uma, ma vailaʻau.

Gaosi masini fa'apipi'i faleaoga

I le gaosiga o masini ma le faʻapotopotoga faʻapotopotoga, na vaʻaia e le tusitala o loʻo faʻaogaina e le aufaipisinisi meafaigaluega faʻapitoa e pei o lathes CNC, masini togitogiga CNC, masini faʻapipiʻi CNC, masini faʻapipiʻi laser i se faiga maopoopo. e pei o le masini faʻapipiʻi tusi faʻamautinoaina le faʻaogaina saʻo o vaega ma meafaigaluega faʻapipiʻi. I le faʻaopoopoga i le faʻaogaina o masini meafaigaluega, o loʻo faʻalagolago le JINGWEI MACHINE MAKING i faʻamatalaga tetele e faʻatautaia ai ma le atamai ma faʻaleleia le taamilosaga atoa o le olaga.Mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻapipiʻiina e le kamupani vaega ma mea mataʻutia i totonu o le faleteuoloa e faʻaaoga ai le QR code, faʻatautaia le faleteuoloa i se faʻamaumauga faʻamaumauga ma faʻafaigofie le faʻaogaina ma fafo atu e ala i le siakiina o tulafono laiti, faʻaleleia atili le gaosiga lelei.

gaosiga o masini fa'apipi'i

O le tekonolosi R & D Center e aofia ai 'au i le mamanu faʻainisinia, mamanu eletise, fuafuaga faʻagasologa ma luga o le nofoaga faʻafouina faʻainisinia, aemaise lava faʻamautinoaina le mamanu fou a le kamupani ma le atinaʻeina o oloa autu. Talu mai lona faʻavaeina, ua sili atu i le selau pateni faʻataʻitaʻiga aoga.Ua fa'amauina fo'i le nofoaga autu o su'esu'ega fa'atekonolosi ma atina'e o le CHENGDU Industrial Design Center.

Fausiaina masini fa'apipi'i

O oloa a le JINGWEI MACHINE MAKING e masani lava ona faʻaaogaina i pisinisi e pei o meaʻai faigofie, faʻamaʻi, vailaʻau i aso uma, vailaʻau, ma isi. I le avea ai o se pisinisi "Faʻapitoa, faʻamamaina, ma faʻafouina" na iloiloina e SICHUAN Province.O le 2023 o se tausaga mo le JINGWEI MACHINE MAKING e toe fa'atasi.

Ina ua uma ona tafiesea le puao na aumaia e le CORONA-19, ua siitia le faamoemoe o maketi.E ala i suʻesuʻega, ua matou iloa ai le tele o tagata faʻatau o loʻo i ai fuafuaga e faʻafouina meafaigaluega ma faʻatulagaina falegaosimea fou, o se faʻamanuiaga sili lea mo a tatou atinaʻe i luga.

Ina ua maeʻa le amataga o le Tausaga Fou a Saina i lenei tausaga, o loʻo taumafai malosi le pulega a le kamupani mo se "amataga lelei" e ala i le asiasi atu i tagata tuai ma faʻafesoʻotaʻi tagata fou.

I le taimi nei, o le gaosiga a le kamupani o loʻo i ai i se tulaga fuga, faʻatasi ai ma le tau faʻaletausaga faʻaletausaga sili atu i le 20 miliona yuan.Ua tumu le kamupani i le mautinoa i le ausiaina o le tau o galuega faatino faaletausaga o le 250 miliona yuan.


Taimi meli: Apr-04-2023